Dags att äta ca 5 påsar chips.

Kategori >> Vardag
2010-12-06 @ 06:36:42


Åh jisses. Hade ett om-inlämningstillfälle på en av mina kurser som jag hade lite kvar att göra på inatt. Jag har suttit och pluggat konstant i veckor känns det som har inte riktigt haft tid med de där extra-grejerna heller men har spenderat veckan med det. Till ingen nytta. Fick aldrig klart allt i tid, trots att jag knappt varken ätit, sovit eller hängt med Lego ordentligt de senaste dagarna. Idiotiskt nog har jag hört ett hemskt rykte om att vi inte kommer få ett till inlämningstillfälle, vilket typ, är lika med döden. Den kursen är nämligen ett förkunskapskrav för att klara nästa kurs och den kursen i sig måste man få godkänt på för att klara något annat (är jag nästan säker på iallafall). Med andra ord, just nu står jag utan 22,5 högskolepoäng den här hösten, av totalt 30. Ja, det känns ju rackarns bra.

Om jag inte får tillfälle att göra om det där innan nästa höst är det mer eller mindre BYEBYE högskolan. Är med andra ord inte på det bästa humöret, men skickade halvargt mail till läraren och skällde över dåliga omständigheter.

Hursom, borde ha gått och lagt mig efter att deadlinen på uppgiften, men nä. Jag satt uppe och tyckte synd om mig själv, kollade på Gilmore Girls och kikade skrämt på Arbetsförmedlingens hemsida i något slags förebyggande syfte och insåg att jag inte är good enough för något jag är ens någorlunda intresserad av.

Är med andra ord fortfarande vaken. Klockan är sisådär halv 7 och ja, det är ingen idé att gå och lägga mig. Ska däremot försöka ta mig till en affär och inhandla väldigt mycket chips sen. För jag tänker spendera dagen med att, ja äta chips. Och kolla på serier. Och tycka ännu mer synd om mig själv, här jobbar jag halvt ihjäl mig med allt skolarbete och så kan allt eventuellt bara skita sig på en dag.

-Fast nu ska jag inte ta ut förlusten i förväg. Allt löser sig säkert. Men jag ska agera utbränd och deprimerad en stund så jag kan återgå till arbetet sen, förhoppingsvis med hopp om en framtid och lite mer glöd.
Glööööööd.

bloglovin
Related Posts with Thumbnails
Postat av: Evelina

Ni måste ju ha ngt mer om-inlämingstillfälle! Låter ju knasigt att det skulle vara det enda. Det löser sig säkert ska du se :)

2010-12-06 @ 08:17:35
URL: http://evelinarasmusson.blogg.se/
Postat av: Hanna - mamma till ღNeoღ

aj då!! hoppas du får ett till inlämningstillfälle... inte kul att jobba så hårt i onödan! =(hoppas chipsen smakade gott! ^^kram kram

2010-12-06 @ 19:32:55
URL: http://hannaofsweden.se
Postat av: Lina

minns du att du skrev till mej förut gällande ikonerna i sidmenyn? o att man skulle skriva något med border 0..? - för att dom inte skulle få ramar. jag kunde inte se det för jag har opera. men när jag hade små ikoner på sidorna så såg du ramar runt dom, för du hade en annan webläsare :p haha, minns du? fan va jag svamlar!

2010-12-07 @ 12:03:51
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Lina

men fan va irriterande :p men jag ser ju det inte själv :p

2010-12-07 @ 13:24:20
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Lina

är de bättre nu? :p

2010-12-07 @ 14:28:45
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: S A N N A S . R U M - Au Pair i London

Sjuuuukt fin blogg :D

Tänkte fråga dig vilket typsnitt du har använt dig av när du har skrivit kommentera inlägget här på MADEINJAPAN.SE? (:

2010-12-07 @ 20:17:38
URL: http://sannasrum.se
Postat av: Lina

tack :D ja, först la jag till border.. sen på kvällen gjorde jag en ny design :p o då fick de räcka med hjärtana där uppe..haha, hur? ja, jag är ju inte ensamstående :p heidi har ju faktiskt en pappa också :p så henne går de ingen nöd på..

2010-12-08 @ 09:33:10
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Lina

vadå "safe"? :S kan inte ignorera det, för nu blev jag nyfiken o fundersam över vad du menade..heidi kommer ju ha en pappa. spelar de nån roll vem som byter blöja eller håller i flaskan? :S

2010-12-08 @ 16:42:56
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Lina

haha, jasså? skulle mamman o bebisen vara "tvungna att sitta ihop" första halvåret skulle jag nog inte skaffa barn. när jag sen har läkt o det är okej att träna så kommer jag träna tre kvällar i veckan o gå på step up-pass o lift-pass o då får ronne ta hand om henne :p det blir bra det :)

2010-12-08 @ 17:09:02
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Lina

nej men jag ville bara förklara mej :p inte sätta igång en diskussion eller bråka! jag gillar dej o din blogg lika mkt som innan o tycker inte att du är dum i huvudet bara för att du yttrade dej om det där :p

2010-12-08 @ 18:16:29
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Det där såg sjukt mysigt ut! :)

2010-12-09 @ 22:28:23
URL: http://adara.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Visas bäst i: Mozilla Firefox
& designen har JAG gjort.
Intresserad av ny design?

Jag gör tyvärr inte beställningsdesigner just nu.
Välkommen tillbaka senare :)

bloglovin
RSS 2.0