Shoes and Love.

Kategori >> Kläder & sånt.
2010-09-27 @ 22:45:26


Dagen var supermys. Vi åt god mat, gick på stan, satt hemma en stund och sen gick vi ut med Lego på en lång, höstig runda.

Skorna är så fina. Tänkte egentligen skaffa några slags bikerboots, men nu blev det "mormors"-kängor-insprirerade gullungar. Låg klack (= typ ingen klack) förståss, jag är inte så klackig av mig, men ah. :) Älskar dem, de är supermysiga.


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Blabla aj love juu.

Kategori >> Vardag
2010-09-27 @ 12:37:25


För ett år sen bodde jag i kollektiv med 3 väldigt fina människor och för exakt ett år sen, fnittrade jag mig igenom dagen med att hålla hand i smyg under köksbordet, med min bästa vän, för att dölja det för de andra 3. Yeah, that's right.

För ett år sen blev jag och min bästaste vän Jacob ihop! Hur skumt är inte det. Det var en herrans massa krångel, med det där, alla blev väl inte behandlade helt rätt kanske, men vår historia är ändå fin.

Vi träffades på World of Warcraft, ett spel som ingen av oss egentligen spelar. Jag blev där uppraggad av en stor Tauren-klump som på engelska försökte påpeka att min utrustning sög. En tid senare insåg vi att vi båda var från sverige, att vi båda bott i samma kommun och att vi hade en del gemensamma vänner. Världen är liten. Då hade jag en annan pojkvän, som sa åt Jacob att inte stöta på hans brud, men viskade tydligen senare till Jacob att han inte brydde sig, iallafall inte online. Inte för att Jacob egentligen stötte på mig, han var faktiskt också upptagen.

Jag och Jacob var vänner över msn i ungefär ett år innan vi träffades för första gången, vi hade råkat hamna i samma stad, på samma skola, på samma utbildning, fast med olika inriktning och jag bestämde mig för att bli hans nya bästa kompis ungefär. Första gången jag såg honom kändes det som jag kännt honom hela livet och det blev en fnittrande, lång kram på en parkeringsplats.

Några veckor senare och ja, vi är tillbaka där jag började. Idag firar vi ett helt år tillsammans och är en lägenhet och en hundvalp rikare. Nu ska jag göra mig iordning för vi ska träffas på stan och fika och köpa skor. Haha, lagom fancy ungefär. Blablabla aj love juu :)


bloglovin Related Posts with Thumbnails

1 år utan kår.

Kategori >> Vardag
2010-09-24 @ 19:34:24


Idag ska jag till kåren. Jag har inte varit där på ett år då jag har varit allt för upptagen med att agera datornörd/hemmafru/hundägare osv. Men idag så. Jag har precis smuttat i mig ett glas vin och ska strax dra iväg på förfest haha. Det här är som en helt annan värld för mig nu för tiden. Men det är ju bara bra egentligen. När jag var ung och dum blev det allt för många helger som denna, hellre för lite än för mycket kanske.


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Manifestation.

Kategori >> Vardag
2010-09-24 @ 15:02:43


För att fortsätta den lilla politiska andan här tänkte jag tipsa och uppmana er till att gå med på Manifestation för mångfald mot främlingsfientlighet på Götaplatsen, Göteborg, nu på söndag den 26e September klockan 12.00. :)
Det är min bästaste vän Sanna och några andra som anordnar och på ett par timmar i måndags fick dom ihop ett par tusen medverkande på en liknande grej samma kväll.

Hursomhelst, jag tänkte hjälpa till och sprida budskapet, det var trots allt bara 5,7% av de röstande svenskarna som ville ha in sverigedemokraterna i riksdagen, alla andra är hjärtligt välkomna på manifestationen. Kan man inte själv medverka kan man ju sprida det vidare med en länk lite här och var. :)

För mer info: TRYCK HÄR!





bloglovin Related Posts with Thumbnails

Sött för brösten.

Kategori >> Kläder & sånt.
2010-09-23 @ 16:51:44


Även om sommaren är över och hösten, med sina med isande vindar och vattenpölar är här för att stanna, måste man ju inte deppa ihop totalt. Jag spenderade min sommar i mer ljusa plagg än jag haft på mig sammanlagt under hela min livstid känns det som. Känslan av hur fint det är med ljusa underkläder har inte släppt än, även om jag huttrande virar in mig i tjocka koftor och en massa brunt.

Nyss hamnade jag på Lindex.se och hittade maaassa fina bh-ar. Jag trodde av någon anledning att det var över med tjusiga underkläder till hösten, ingen vill väl ta av sig kläder i den här kylan haha, men icke!

Jag vill ha alla (det finns fler söta en de nedan)! Fast får nog nöja mig med kanske en, eller kanske ingen. Har faktiskt nyligen köpt fina i vitt och ljusrosa, men man kan ju drömma.

Nu måste jag plugga.


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Koll på läxorna.

Kategori >> Vardag
2010-09-23 @ 01:40:26


Jag har suuperkass koll på vad som händer i skolan just nu, vilket har resulterat i att jag latar mig lite mer än jag borde (helt fel taktik, I know). Bestämde mig för att det är dags för en förändring (något jag konstaterar ungefär 3 gånger om dagen, men ah äh..). Skrev ner alla mina uppgifter på varsin post-it och satte upp på väggen över datorskärmen. Plötsligt känns det inte alls så trevligt att lata bort hela dagarna. Kanske dags att ta tag i saker. Sen lär känslan av att ha lyckats göra färdigt en uppgift och faktiskt få ta bort en post-it från väggen kännas väldans bra :)

Imorgon gäller det. Gruppmöte halv 1, helst gymma och dusha innan dess (lär aldrig gå, jag är så seg på morgonen) och sen rita och animera och läsa och och OCH.




bloglovin Related Posts with Thumbnails

Höstpromenad.

Kategori >> Foto
2010-09-22 @ 15:45:37


För en stund sen tog jag ut Lego i långlina och tog tveksamt med mig kameran. Senast jag gick på promenad med honom själv och kameran, då lyckades ju han rymma ur halsbandet och jag fick slänga mig på marken efter honom, med kameran runt halsen. Allt klarade sig den gången, och denna gången skedde inga olyckor alls. Men jag fann fina motiv!

Är alldeles vrålhungrig och ska sätta igång med lite mat snart så det är färdigt och serverat tills Jacob kommer hem från gymmet - väldigt housewife-y right? haha :) Fast förmodligen tajmar jag det dåligt, det brukar bli så haha.


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Kalender.

Kategori >> Vardag
2010-09-21 @ 16:59:53


Härom natten pysslade jag ihop en framsida till min kalender. Den är bra för man kan byta bild superlätt då framsidan sitter i en plastficka :) Bra för den som lätt tröttnar haha. Den här gången blev resultatet dock något skrynkligt märkte jag efter en stund, men sött. Lär göra om den snart igen.

Nu ska jag tugga i mig något lätt och sen ska jag till gymmet och springa av mig.



bloglovin Related Posts with Thumbnails

Påtal om inget.

Kategori >> Vardag
2010-09-21 @ 02:54:35


Animerar. Har impuls-snott min klasskompis flickvän så hon kan bli min skövde-kåmpis, är sugen på lakrits och är glad att Lego sover. Jacob sover också, i soffan, det är varken bra eller dåligt haha. :)



bloglovin Related Posts with Thumbnails

Glitter och en herrans massa smuts!

Kategori >> Vardag
2010-09-20 @ 11:37:18


Dags att försöka göra färdigt inlämningen. Dock var det med stor sorg som jag slutligen tog mig upp ur sängen idag. Jag är så besviken på det svenska folket. Visst, det är tråkigt att Alliansen tog hem segern men att SD lyckades ta sig in i riksdagen gör ont i hjärtat och varenda nerv. 5,7% av de röstberättigade röstade alltså på Sverigedemokraterna, ett högerextremistiskt, främlingsfientligt parti. Jag är bitter, men hejjar på Lars Ohly som totaldissade SD-idiot-Jimmy. SD är smutsiga, skitiga, äckliga och alla andra negativa ord man kan tänka sig.


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Stickad kärlek och ett stygn i hjärtat.

Kategori >> Vardag
2010-09-18 @ 14:07:34


Igår tog jag som sagt en sväng på stan och i min jakt efter den perfekta kalendern trillade jag in på Åhlens och fann dessa! Det var kärlek vid första ögonkastet och jag var tvungen att köpa dem helt enkelt. Älskar hösten och kläderna man kan ha på sig. Efter min H&M-beställning på x-antal-för-mycket-kronor har jag massa fina höstiga plagg!

Underbart, men mitt i allt far mina tankar iväg mot alla politiska diskussioner, om sjuka som inte får den sjukpenning de förtjänar och hur vi borde ge upp all (i mitt fall student-)lyx och fina kläder för att de slipper stängas in på psyket, med så mycket ångest över hur sverige lämnat dem i rännstenen att de är självmordsbenägna. Det är inte rättvist helt enkelt.

Jag vet egentligen inte så mycket om politik och om vad partierna står för i detalj men jag, i mitt hjärta känner att det inte borde finnas någon grupp av människor som ska prioriteras högre än den andra. Pensionärerna ska inte värderas högre än studenterna, de sjuka ska inte prioriteras över invandrarna och de rika ska inte vara värda mer än de fattiga, för alla förtjänar samma rätt till ett bra liv. Jag önskar att all hets över pengar kunde försvinna och att mänskligheten bara kunde bry sig lite om sina medmänniskor. De som inte håller med mig på den fronten..ja...


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Ordning och reda.

Kategori >> Vardag
2010-09-18 @ 01:57:03


Oops, nu har jag varit dålig med uppdateringen! Fast det gör bara gott :) Jag har gymmat halvt ihjäl mig, fikat med min goda vän Josef, köpt lite smått och gott och varit i skolan, för att nämna lite. Även om jag är bänkad vid datorn större delen av mitt liv ändå, så har jag gjort lite annat de senaste dagarna och det har varit sköönt.

Idag tog jag och Josef en runda på stan för jag var i akut behov av en kalender, för jag är så slarvig med allt jag ska göra och hålla koll på. Jag är fruuktansvärt kräsen när det kommer till kalendrar, de ska kännas bra i handen, ha en-dag-per-sida, vara snygg, rätt storlek osv. Jag har inte hittat den perfekta kalendern någonsin, men i år kom jag rätt nära! Den är tjock, känns viktig, känns helt okej i handen, dock lite vinglig och man kan "byta ut" framsidan! :) Har just nu en av mina akvareller där, men ska byta till något peppigare snart.

Yeye. Nu ska jag sova. "Lovade" Jacob att inte gå och lägga mig så sent som klockan två och BARA se på ett avsnitt till av One tree hill, men det blev två och det blev klockan också. Så ja. Adjö.


Ps. Mycket prat om politik just nu. För er som har en stund över läs det här: "SVEKET", jag tycker det är dags att vi slutar tänka så mycket på oss själva och börjar bry oss om människorna runt om kring oss, ingen förtjänar ett sånt liv - Jag skäms över Sverige. (Kudos till Cornelia som länkade dit i sin blogg).


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Nytt.

Kategori >> Vardag
2010-09-14 @ 20:14:04


Hejhopp! Jag har varit kass på det mesta de senaste dagarna. Har haft ont i huvudet och mest kollat på One tree hill, med undantag för lite gymmande. Men nu ska jag sätta mig och plugga. Kom nyss in från en liten rask promenad/joggingrunda med Lego på en halvtimme. Gymmade inte idag, för det har jag gjort tre dagar i rad nu haha, men kände att jag ville röra på mig ändå, så sköönt. :3

Beställde ju hem lite (ganska mycket) kläder från H&M, som jag fick igår till min förtjusning, trodde det skulle komma först om 1-2 veckor. Nedan är lite av kläderna! Skjorta och tunn långärmad tröja. Sen är det en hel del mer haha. Visar nån annan dag, nu måste jag ta tag i allt. Så jobbigt dock när jag är helt fast i "min andra verklighet" med One tree hill-gänget haha. Fail.



bloglovin Related Posts with Thumbnails

Gissa vad!

Kategori >> Foto
2010-09-12 @ 23:38:00


Hejhopp! Idag har jag varit duktig tjej och köpt knä-stöd-skydd-värmare-saker! Det underlättade faktiskt och mina knän mådde inte lika illa på Crosstrainern. Egentligen skulle jag ju vila benen i ett par dagar (Jacob sa en vecka), men jag har inget tålamod, så idag gymmade jag glatt i en hel evighet, mycket magträning, lugn benträning och så ramlade jag av en sån där pilatesboll och dunkade huvudet i väggen, men jag klarade mig.

Och här är 3 myyyycket vackra bilder häh. Den som kommer på vad de föreställer vinner en KAKA! :D (haha, förutsatt att eventuella vinnaren skickar sin adress vill säga) ;D


bloglovin Related Posts with Thumbnails

It's time to kick ass and chew bubble gum.

Kategori >> Vardag
2010-09-11 @ 11:47:14


Haha.
Ska strax pallra mig iväg till gymmet och träna som en galning. Ska leka med den älskade crosstrainern idag, även om den kanske ger mig lite ont i knäna, får ta det lite lugnt fast ändå inte helt enkelt. Det blir bra. Ska även ta en sväng förbi stan och se om djuraffären har öppet. Vi har bestämt oss för att skaffa en långlina till Lego. Så han kan "vara lös" fast med superlångt koppel. Praktiskt vid inkallningsträning.

Igår när jag handlade massa köpte jag hem en ny liten glädjespridare till köket! En citronmeliss! Så mysig liten växt, som luktar gott, som man kan ha i mat och till bakverk och sötsaker. Kände att jag har klarat av att ta hand om basilikan ordentligt så det var lite dags att den skulle få en kompis haha. Jaja, nu drar jag!



bloglovin Related Posts with Thumbnails

Banankaka.

Kategori >> Matigt
2010-09-11 @ 01:40:39


Idag kände jag mig lite sjuklig med ont i huvudet och yrsel. Så jag stannade mest hemma och tog det lugnt, bortsett från på kvällen då jag cyklade till Willys och handlade mat i mängder. Sen, väl hemma bakade jag banankaka och förberedde för filmmys med morötter, gurka, dipp och mörk choklad. Mysig kväll, nu måste jag sova. Imorgon ska jag ta igen lite av den träning som missats under veckan. :)



bloglovin Related Posts with Thumbnails

Våga leka med maten!

Kategori >> Matigt
2010-09-09 @ 22:38:15


Ni som har eget boende och därmed eget ansvar för att ni ska få i er näring vet säkert hur omsändigt det är att laga mat. Det ska vara gott, det ska helst vara mer avancerat än nudlar, det bör ju faktiskt vara nyttigt och helst ska det gå på ungefär 45 sekunder. I någon sväng insåg jag tjusningen i att laga mat, (förmodligen inspirerad av min pappa som lagar supergoda vegetariska grytor, geggor och gratänger haha) och nuförtiden är jag faktiskt ganska duktig på det där med matlagning.

Det började med att jag lagade efter andras recept (oftast pappsens) och sen blev det mer och mer experimentering. Vissa verkar inte alls ha koll på hur man gör det där med matlagning, vad som passar med vad och hur man gör i allmänhet. Min grund för i stort sett alla rätter är lök, slänger man i lök i vad man än gör så blir det kanon haha. Gärna lite paprika på det, olivolja, peppar, oregano och basilika. Sen är det mest att hälla i lite av varje faktiskt. Speciellt i grytor av olika slag.

Idag var en sån där "jag har mat hemma, men inget som räcker till en komplett rätt"-dag, så jag gjorde en ny rätt. Blandade ner allt möjligt, stekte kycklingfilé, lök, paprika och purjo som åkte ner i en halvliter vatten med buljongtärningar och färska basilikablad. Lite majs, lite wok-grönsaker, en skvätt whiskey, creme fraiche och lite ditt och datt och sen var det klart. Serverat med bulgur. Nyttigt, och supergott! Våga lek runt med maten, våga testa och blanda saker. Sålänge det inte bränns och man inte kryddar för mycket blir det oftast inte så illa :)



bloglovin Related Posts with Thumbnails

Idétorka.

Kategori >> Inspiration
2010-09-09 @ 13:57:41


Har en herrans massa bloggdesigner att göra men väldigt lite inspiration till det. Sökte efter "webdesign" på we♥it och hittade bland annat de här! Planerar att göra om min egen till någon mix av dem alla men måste ändå hitta lite pepp till att designa efter mina kära kunders önskemål först. Dags att köra då.

Alla bilder går att klicka på för att komma till rätt we♥it-sida.

Приятно для глаЕ - 30 Beautiful Web Designs Inspired by NatureWeb Design Inspiration: 40  Impressive Single Page Websites  | Dzine Blog35 Amazing Paper Made Website DesignsBy Marina - PortfolioShowcase of Web Design in Ireland «  Smashing MagazineS.Dallyn25 Content Heavy Websites with Beautiful Structure, Layout and HierarchyBy Marina - Portfoliojuliamorena.net :: webdesigner
bloglovin Related Posts with Thumbnails

Give those O's a go.

Kategori >> Vardag
2010-09-08 @ 23:48:37


Dålig dag idag. Skulle till gymmet med Maria, trodde jag. Hon hade tagit fel på dag och kunde inte, jag somnade och bestämde mig för att skippa träningen en dag till. Vilan har gjort gott iochförsig. Knät som gjorde jätteont igår känns bättre nu framåt kvällen, men det känns ändå lite som att jag förlorade.

Har varit supersur hela kvällen, har kollat lite på Idol, skånska-pucko-fruar och har animerat lite, men tänka sig! Inget har hjälpt. Fast tillslut blev det en skål Cheerios, lite gnällande till Anna över msn och ja, nu känns allt faktiskt lite bättre. Imorgon är jag ledig och ska till gymmet tidigt. Ska bli skönt. Yeh.



bloglovin Related Posts with Thumbnails

Animation.

Kategori >> Pyssel
2010-09-08 @ 09:26:02


Hejhopp mitt i morgonen. Nu när skolan har börjat igen har vi satt igång med lite nya kurser! "Animationstekniker" samt "Manus & Storyboard". Egentligen har jag handledning i animationstekniker om en timma men jag bestämde mig för att jobba hemma istället, genomgången på första uppgiften var bra igår, så jag klarar mig själv. Vi ska animera den här färdiga 3D-gubben så han försöker flytta på en jättetung låda. Det ska bli intressant att se hur bra det blir tillslut. Jag har inte animerat så mycket tidigare direkt men det är väldigt roligt! :)

Som ni ser är det massa ringar och pilar och rutor och grejer runt omkring gubben och visst verkar de lite förvirrande? Superlätt att förstå om man bara .. tänker efter dock, så nu flyter det på rätt bra. Ska äta lite mer frukost (har bara surplat kaffe och ätit grape än så länge) är hungrig!






bloglovin Related Posts with Thumbnails

Älskade dataspelsutveckling.

Kategori >> Vardag
2010-09-07 @ 18:57:55


Det är inte alla på högskolenivå som har såhär mysig kurslitteratur, med fina bilder och massa, massa teckningar.

Häromdagen beställde vi hem de böcker vi behöver nu inför hösten och tillsammans gick det på ca 2000 kr, men det får det väl vara värt och precis nyss åkte Jacob för att hämta dem från uthämtningsstället. Det blev en stor påse med mycket tunga böcker att frakta hem på cykeln men sen blev det som julafton att öppna kartongerna :)

Idag har jag förövrigt köpt en sele till Lego, istället för halsband. Då är det alltså ingen "gå-fint-sele" som ger obehag om hunden drar, utan en sele som avlastar halsen. Den köptes inte heller för att vi inte orkar träna honom på att gå fint, för det kan man göra i sele också. Bortsett från att han tycker den är lite läskig att ta på sig så var han jättetrevlig att ha att göra med utomhus! Han drog inte alls lika mycket och jag tyckte det var så trevligt att vi gick en liten "långrunda". Det får bli lite mer promenader av den typen nu tror jag. Han måste få skutta runt på mer än gården, inte konstigt att han är busig och bråkig, det händer ju inget roligt i hans liv. Men nu ska vi skärpa oss på den och alla andra fronter. :)



bloglovin Related Posts with Thumbnails

Godmorgon.

Kategori >> Vardag
2010-09-07 @ 08:29:26


Åh så härlig morgon. Gick upp vid 7-tiden och tog ut Lego i dimman, som först nu börjar lätta. Dricker lite kaffe och lyssnar på musik.

Igår sådär runt 23 kom Jacobs pappa hit. Han hade varit i Stockholmstrakterna och köpt en ny kamera och behövde någon stans att sova (jobbigt att åka stockholm-skåne på en dag liksom). Vi fikade med te, hembakat bröd och massa prat.

Idag har jag ont i mina knän. Har vila från gymmet idag så det var ju lägligt men måste nog ta det lugnare med älskade crosstrainern. Får värma upp på cykeln istället ett tag tror jag. :( Meningen med träningen är ju att det ska hjälpa knäna, fast det hjälper nog inte om jag kör för hårt. shitshit.



bloglovin Related Posts with Thumbnails

---

Kategori >> Foto
2010-09-06 @ 08:00:36


Igår badade jag badkar och just nu har jag inte så mycket mer att tillägga.



bloglovin Related Posts with Thumbnails

Matigt.

Kategori >> Matigt
2010-09-05 @ 16:42:39


Åh, jag vill till gymmet! Igår var jag hemma och vilade, tråkigt men bra antar jag. Men snart ska jag dit igen. Ska surpla lite kaffe först och kanske tvätta golvet.

Igår lagade jag så god mat förövrigt! En kycklingröra med tärnad kycklingfilé, massa lök, paprika, tomatkross, majs och diverse kryddor tillsammans med fullkornsbulgur och sallad. Blir så glad av att laga mat. Igår på kvällen kände jag mig lite nere så då ställde jag mig och bakade muffins :) Åt iof bara en, resten fick Jacob men det är tillfredställande nog att röra ihop smeten. Och ja, idag blev det havregrynsgröt till frukost, som med rätt tillbehör blir gott och nyttigt! Mat, mat, mat.


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Vätskebrist ungefär.

Kategori >> Vardag
2010-09-03 @ 21:51:10


Jag är kär i gymmet. Det lär vara en fling som varar i ungefär 2½ vecka men just nu är jag mycket förtjust. Var där i över 2 timmar idag och kämpade med styrketräning och 40minuters skutt på crosstrainern. Har nog dock drabbats av lite vätskebrist, känner mig bakis ungefär, utan alkohol. Ska minsann dricka lite vatten. Och se om jag hittar något trevligt att smaska på tillexempel POPCORN!

 


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Nightlife.

Kategori >> Foto
2010-09-02 @ 22:12:06


Fick ett plötsligt sug efter att fotografera i mörker, men orkade inte röra mig längre än till balkongen haha. För en gångs skull fångades verkligheten bättre i kameran :) Massa fina färger!

Har ett idiotgalet sug efter .. vad som helst, godis, chips, glass. Åhhh. Det blir alltid så, så fort man bestämmer sig för att försöka avstå från något så är det plötsligt det enda som är intressant haha. Nä, nu blir det till att dricka äckligt-men-väldigt-hälsosamt-grönt-te-grejs och kolla vidare på One tree hill.




bloglovin Related Posts with Thumbnails

Goodiebag.

Kategori >> Foto
2010-09-02 @ 18:34:57


För några dagar sen presenterade min kära Anna mig för Goodiebag.nu där man kan beställa hem små gratisprover av lite olika prudukter och ha chans att vinna olika större saker. Well, jag beställde hem "smakprov" av två hudkrämer. De kom några dagar senare i sina jättesöta miniburkar haha.

Hursom. Gå in på goodiebag.nu och klicka hem lite prylar ni också, säger jag och får det att låta som att jag jobbar för dem eller nåt haha. Men jaja.

Idag har jag gymmat! På riktigt! Det var awesome, hade en instruktörkille som fixade ett träningsschema åt mig och visade hur alla maskiner fungerar. Sen körde jag det ena av de två muskelgrupps-passen och avrundade med galet spring på löpband och en sån där.. annan konstig "ute och går med stavar och benen guppar upp och ner"-maskin, från och med nu kallad "Hopplamaskinen". Ska nog dit imorgon lite efter skolan sen ska jag ta det lite lugnt en dag eller två.

Alla bilder nedan är tagna med reverseringsringen för övrigt :)


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Träning och nyttigheter.

Kategori >> Vardag
2010-09-02 @ 10:06:19


HURRA! Igår var jag på gymmet för första gången, jag ville ha en introduktion och hjälp med vad jag ska träna men ingen hade tid igår så jag gick och sprang bara på bandet (jag blir väldigt nervös i såna där situationer om jag inte vet riktigt vad jag ska göra haha). Hursomhelst, ska tillbaka dit idag för att få hjälp och det ska bli spännande.

Imorse gick vi upp tidigt för Jacob skulle till skolan och vi delade på en blodgrape, det kändes viktigt och nyttigt även om jag tyckte det var äckligt och beskt haha. Nyss bakade jag bröd, det kändes som en bra idé. Blev ganska gott, tog knappt något tid att göra så det var ju bra, fast har ätit en mindre grov variant av dem tidigare och de smakade ju lite bättre. FAST, nu ska det ju vara ordning och reda på allt här.


bloglovin Related Posts with Thumbnails

Höstigt.

Kategori >> Kläder & sånt.
2010-09-01 @ 09:30:24


Som ungefär alla andra ser även jag fram till hösten och alla mysiga kläder man kan gå runt i. Koftor åh, lycka. Igår inhandlade jag en jättesöt kortärmad tjock kofta med stora knappar och en tunn långärmad grå tröja med hål för tummarna. Men jag vill ha mer! Har konstaterat att jag redan fryser ute och kommer inte klara vintern med en tunn tygjacka så jag har nu beställt hem jackan nedan! Den finns i härligt grön nyans också men jag valde den grå, det kändes mer jag.

Kommer nog ta fler shoppingrundor det närmaste. Känner att jag faktiskt behöver lite varma tröjor. Jag vet inte hur jag har lyckats men jag har levt igenom flera vintrar med bara munkjackor ungefär. Nu får det bli ändring på det. Ska absolut köpa lite nya armvärmare. Älskar dem, är smått beroende av såna och raggsockar hela året runt, men nu har jag inte haft några på ett tag för allt har liksom gått sönder av överanvändning.



bloglovin Related Posts with Thumbnails
Visas bäst i: Mozilla Firefox
& designen har JAG gjort.
Intresserad av ny design?

Jag gör tyvärr inte beställningsdesigner just nu.
Välkommen tillbaka senare :)

bloglovin
RSS 2.0