En trea med färgtema.

Kategori >> Gammalt
2009-12-10 @ 22:52:06


Underbara, helvetiska värld.

För några dagar sen bekräftades det som troddes vara omöjligt: Jag och Jacob har fått en lägenhet, en 3a på 64 kvm, med gångavstånd till skolan, för att vara exakt .
Efter många veckor av förtvivlat irrande på diverse bostadssidor på internet fann jag slutligen lite mod och ringde till Akelius och sa ungefär: Jag vill ha en lägenhet nu, ge mig.
Till vår stora glädje fungerade den taktiken ypperligt bra och nu sitter vi här, helt skakiga av förväntan inför vad som komma skall: Inflytt den fjärde Januari.

Jag är, om ni inte visste det, sjukligt intresserad av inredning och har ända sen vår lägenhetsjakts början, planerat färgscheman och placering av möbler i vår kommande bostad. Det är vad jag brukar tänka på innan jag somnar och vad jag tänker på, ja - mest hela tiden.

Idag tog vi en tripp till Akelius kontor i Skövde och fick en ritning på lägenheten samt information om besiktningen på den. Besiktningssnubben, som förmodligen inte hade brytt sig så mycket om mina planer på färgscheman, även om han vetat om dem, lyckades slå huvudet på spiken när han bestämde att köket, vardagsrummet och hallen är i behov av omtapetsering. Jag tjöt lyckligt (sådär inombords) när jag fick reda på det, för detta innebar för min del, att mitt problem med att matcha turkos-svart-vita medaljonggardiner med orange-gula tapeter med tillhörande apelsinbård i köket, inte längre var ett problem. Denna avskyvärda 90-tals-tapet kommer ersättas (enligt mitt och Jacobs beslut) av en vitglansig tapet vars mönster vi båda, utan att veta om det liknat vid ett kretskort.

Sammanfattningsvis är jag salig och nöjd och räknar ner dagarna till flyttdagen (25). Imorgon ska vi iväg till Göteborg för att lyssna på Regina Spektor och sen blir det en vecka av plugg innan vi packar ihop alla våra prylar. Tre dagar innan Julafton ska vi nämligen ta oss till min mor i Kungsbacka, jobba på julpepp och sen sådär på eftermiddagen den 24e December ta bilen ner till Skåne för att tillbringa ungefär 12 dagar med Jacobs familj.

Åh så jag längtar och egentligen vill jag mala på om alla smådetaljer som snurrar runt i mitt huvud men enough is enough. Nu vill jag krypa ner i sängen med bästa pojken i världen.

bloglovin Related Posts with Thumbnails
Visas bäst i: Mozilla Firefox
& designen har JAG gjort.
Intresserad av ny design?

Jag gör tyvärr inte beställningsdesigner just nu.
Välkommen tillbaka senare :)

bloglovin
RSS 2.0