Sjuk pojke.

Kategori >> Hundigt
2010-08-03 @ 13:58:26


Åh sicken dag. Lego har blivit sjuk, och har spytt massamassa och vägrar äta. Jag har nätt och jämt lyckats trycka i honom lite risavkok (vatten som ris kokar i en stund) för det är lugnande för magen och han måste ju få i sig vätska. Ringde tillochmed vår djurklinik hemma i Skövde och förklarade situationen, sa att jag mer eller mindre sitter fast och har bara en Hemköpsbutik över vägen och kan därför inte köpa specialfoder hos någon veterinär. Fick tips om att koka typ torsk till honom, för det är snällt och bra mot dumma magar. Insåg precis nyss att jag inte heller ätit något men orkade inte engagera mig så värst i det utan värmde en vitlöksbaguette. Storslagen måltid haha.

En gång i tiden lagade jag mat nästa varje dag, nu orkar jag verkligen inte. Fast det får bli bättring när vi kommer hem och skolan börjar, då måste man ju få i sig ordentligt. blabla.

Nu verkar Lego må lite bättre i allafall, han ligger och vilar, jag struntar såklart i att åka till Sanna idag, men åker dit imorgon förutsatt att han blir bättre ikväll.
bloglovin
Related Posts with Thumbnails
Postat av: elsa

Svar: Egentligen inte, men eftersom jag från början skrev en röst per IP-nummer så tillåter jag det ;} Men det är ju bara en röst, inte så avgörande för de flesta. Man får alltså inte rösta hur många gånger som helst ;}Och faktiskt är det bara en som har röstat på sig själv.

2010-08-03 @ 14:23:42
URL: http://elsaglans.blogg.se/
Postat av: elsa

Svar: Visst, hihi! :}

2010-08-03 @ 15:48:18
URL: http://elsaglans.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

awh tack för ditt stöd, blir så himla glad :D jag vet - men så dum är jag inte. men idag köpte jag nötter (varför gjorde jag deet :((((( ) och så åt jag upp dem och nu mår jag asilla. vill spy :( ångrar mig-

2010-08-03 @ 18:10:39
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: N.Janzon

sv: haha åh tack så mycket! :D gillar din blogg också, superfin design! lägger till dig på bloglovin också ^^

2010-08-03 @ 18:43:57
URL: http://njanzon.webblogg.se/
Postat av: N.Janzon

sv: det gör vi ;D

2010-08-03 @ 19:09:21
URL: http://njanzon.webblogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

jag vet - jag tänkte också så. men det är så korkat eftersom det är vägning imorgon - varför kunde jag inte spara dem till helgeeeen :((((?!!=!=! blir så arg på mig själv. bläääh.du är smal - du kan äta chips. du väger inte i närheten av så mycket som jag gör :<

2010-08-03 @ 19:14:57
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Aina

vilken söt hund!!!

2010-08-10 @ 10:28:30
URL: http://singit.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Visas bäst i: Mozilla Firefox
& designen har JAG gjort.
Intresserad av ny design?

Jag gör tyvärr inte beställningsdesigner just nu.
Välkommen tillbaka senare :)

bloglovin
RSS 2.0